PKN
  » Opijnen 
Hervormde Gemeenten Opijnen en Tuil
Opijnen

Opijnen

Welkom op de pagina van de Hervormde Gemeente Opijnen!

Met onze kerk en het Hervormd Centrum ‘Maranatha’ in het midden van het dorp, voelen wij ons een echte ‘dorpskerk-Gemeente’ die niet alleen zichtbaar in het dorp, maar ook voor het dorp een met elkaar meelevende geloofsgemeenschap wil zijn. Zo willen wij Gemeente zijn van Jezus Christus.

Onze Gemeente rekent zich tot het confessionele deel van de PKN. Zij telt naar verhouding veel leden van middelbare en oudere leeftijden, maar richt zich middels een jeugdwerker op de jeugd en jonge ouders
De gemeenteleden en gasten wonen overwegend in het dorp, maar ook daarbuiten. We ontmoeten elkaar bij de zondagse erediensten, bij het maandelijks koffiedrinken na afloop, maar ook bij diverse activiteiten in de week.

In de erediensten wordt een klassieke orde van de dienst gebruikt, lezen wij uit de Herziene Statenvertaling en zingen wij uit het Liedboek voor de kerken en de Evangelische liedbundel.

Spreekt het bovenstaande u/jou aan, weet u en jou dan van harte welkom in de diensten en bij de doordeweekse activiteiten!

terug
 
 
 
 

Reguliere dienst
datum en tijdstip 15-12-2019 om 10:00
meer details

Tuil: Eredienst (3e Advent)
datum en tijdstip 15-12-2019 om 10:00 uur
meer details

Tuil: Eredienst (4e Advent)
datum en tijdstip 22-12-2019 om 10:00 uur
meer details

Kerstzangdienst
datum en tijdstip 22-12-2019 om 19:00
meer details

 
Kerkuitzending live in Tuil
 
extra kolom

Opijnen en Tuil  

aan de Waal

 
Acrobat Reader

Al onze documenten proberen we aan te bieden in pdf formaat heeft u geen Adobe Reader dan kunt u die installeren via de volgende link:

get.adobe.com/nl/reader/

 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.