PKN
  » Opijnen 
Hervormde Gemeenten Opijnen en Tuil
Opijnen

Opijnen

Welkom op de pagina van de Hervormde Gemeente Opijnen!

Met onze kerk en het Hervormd Centrum ‘Maranatha’ in het midden van het dorp, voelen wij ons een echte ‘dorpskerk-Gemeente’ die niet alleen zichtbaar in het dorp, maar ook voor het dorp een met elkaar meelevende geloofsgemeenschap wil zijn. Zo willen wij Gemeente zijn van Jezus Christus.

Onze Gemeente rekent zich tot het confessionele deel van de PKN. Zij telt naar verhouding veel leden van middelbare en oudere leeftijden, maar richt zich middels een jeugdwerker op de jeugd en jonge ouders
De gemeenteleden en gasten wonen overwegend in het dorp, maar ook daarbuiten. We ontmoeten elkaar bij de zondagse erediensten, bij het maandelijks koffiedrinken na afloop, maar ook bij diverse activiteiten in de week.

In de erediensten wordt een klassieke orde van de dienst gebruikt, lezen wij uit de Herziene Statenvertaling en zingen wij uit het Liedboek voor de kerken en de Evangelische liedbundel.

Spreekt het bovenstaande u/jou aan, weet u en jou dan van harte welkom in de diensten en bij de doordeweekse activiteiten!

 
Activiteiten komende periode Activiteiten komende periode

Datum Activiteit Locatie Tijdstip
27 maart Afsluitavond Bijbelgesprekskring Consistorie Kerk in Opijnen 19:30 uur
29 maart Sing-in Kerk in Varik (Kerkstraat 16) 19:30 - 20:30 uur
29 maart Inzamelavond rommelmarkt Koetshuis (Pastoriestraat 6, Opijnen) 19:00 - 20:00 uur
31 maart Kerk Op Schoot viering Kerk in Tuil 16:00 uur
31 maart Kring Zandstraat 12b, Opijnen 19:00 uur
2 april Rock Solid (12-15 jaar) Fam. Mans in Tuil 19:00 - 20:30 uur
13 april Bingo Hervormd Centrum “Maranatha” 19:30 uur
6 mei Rock Solid (12-15 jaar) Fam. Mans in Tuil 19:00 - 20:30 uur
19 mei Kerk Op Schoot viering Kerk in Opijnen 16:00 uur

 
Groot Letter Bijbel Groot Letter Bijbel

De Bijbelvereniging heeft de Goot Letter Bijbel opnieuw te laten drukken. Deze 5-delige serie (4 delen Oude Testament en 1 deel Nieuwe Testament) wordt gratis ter beschikking gesteld. Het enige dat wordt gevraagd is een bijdrage in de verzendkosten van € 9,50. Bestellen kan via de website van de Bijbelvereniging.

 
Sing-in Varik Sing-in Varik


Op vrijdag 29 maart 2019 is er een sing-in in PKN kerk in Varik (Kerkstraat 16). De sing-in start om 19:30 uur en duurt tot ongeveer 20:30 uur. Er worden liederen van Opwekking en Sela gezongen en iedereen mag meezingen of luisteren. De begeleiding wordt verzorgd door een gelegenheidsband met gitaar, basgitaar, piano en drums. Het thema van de sing-in is: Breng ons samen!

De "Sing-in aan de Waal" wordt een aantal keer per jaar georganiseerd door mensen uit diverse kerken. Na de succesvolle try-out in Opijnen op 2 november 2018, wordt nu het vervolg ingezet met 29 maart in Varik, 17 mei in Tuil en 18 oktober in Waardenburg. Klik hier voor de flyer!

 
Opijnen Opijnen

De Kerk Roept nr 5

Start link: Kerk Roept Opijnen

 
Opijnen Opijnen

De Kerk Roept nr 4

Start link: Kerk Roept Opijnen

 
Overig Overig

Boekentafel

De boekentafel verkoopt o.a. kaarten (ook kerst- en nieuwjaarskaarten, dagboeken, kalenders, gedichtenbundels, boeken, Bijbels, liedboeken). U kunt hiervoor éénmaal per 14 dagen terecht op dinsdagavond van 19.00-19.30 uur in het H.C. “Maranatha”. Wij kunnen alles voor u bestellen op Christelijk gebied. U kunt ook uw collectebonnen bij de Boekentafel kopen. Dagboeken en kalenders voor het nieuwe jaar zijn alleen verkrijgbaar op bestelling. Als u iets wilt bestellen, kunt u dit doorgeven aan Wilma de Kock (651331) of Mija van Elst (652351).

 
 
 
 

Reguliere dienst
datum en tijdstip 24-03-2019 om 10:00
meer details

Tuil: Eredienst
datum en tijdstip 24-03-2019 om 10:00 uur
meer details

 
Kerkuitzending live in Tuil
 
extra kolom

Opijnen en Tuil  

aan de Waal

 
Acrobat Reader

Al onze documenten proberen we aan te bieden in pdf formaat heeft u geen Adobe Reader dan kunt u die installeren via de volgende link:

get.adobe.com/nl/reader/

 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.